LÉGY NYITOTT A LEHETŐSÉGEKRE! JÓGA NYÍLT NAP 2018 SZEPTEMBER 15-ÉN 7.00-12.00-IG

2003-ban Mark Zuckerberg öt ember hívott meg a Harvardi kollégiumi szobájába, hogy megosszon velük egy üzleti lehetőséget. Az ötből azonban végül csak ketten mentek el. Ma már mindketten dollármilliárdosok: Zuckerberg alapító társai lettek a Facebooknál.

Mi a tanulság?

Az életben az a legdrágább, ha valaki nem nyitott a lehetőségekre.

Adj magadnak és a testednek egy esélyt és gyere el a nyílt napunkra szeptember 15-én, próbáld ki a jógát.
Mert a testi és lelki egyensúlyod megfizethetetlen.

Az órák ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.
A nagy érdeklődés miatt csak 1 óra típusra tudsz bejelentkezni, de szívesen segítünk a választásban ha nem tudsz dönteni.  Jelentkezni  tudsz a Facebookon vagy e-mailben vagy a telefonszámunkon.

►►►►7.00-7.45 – JÓGA FLOW
A Flow a jóga dinamikus, kreatív formája, folyamatos, lassú mozgásra, a nyugodt légzés ritmusára épülő óra. Nem teljesen kezdő óra, ugyanakkor sok éves tapasztalatot vagy különösebb előzetes tudást sem igényel! Egy átlagos jógaórához képest gyorsabb az óra ritmusa.
►►►►8.00-8.45 – KEZDŐ JÓGA
►►►►9.00-10.00 – GYEREK JÓGA 7-12 ÉVES KOROSZTÁLYNAK – Sokat ül a gyerek az iskolában? Hirtelen nagyot nőtt? Előfordul hogy fáj a háta, nyaka, gerincferdüléses? Nagy a nyomás az iskolában? Az óra fő célja a testtartás javítása, a gerinc védelme jógagyakorlatokkal, a helyes légzés megtanulása, rugalmasság és egyensúlyérzék fejlesztése, koncentráció, figyelemfejlesztés, testtudatosítás és relaxáció az idegrendszer erősítésével, az érzelmi intelligencia fejlesztésével.
►►►►10.00-10.45 – GERINC JÓGA
►►►►11.00-11.45 – NŐI JÓGA
Jógával a női harmóniáért és egészségért. A női jóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál. Gyakorlataink az altest energetikai rendszerét állítják helyre, megerősítik a gát, hüvely területét, a medence és a has izmait. Lazítják és erősítik a csípőízületet. Tanítunk görcsoldó és ciklust szabályozó gyakorlatokat, így egyensúlyba kerül a hormonális rendszer, csökken vagy megszűnik a menstruáció előtti kellemetlen tünetegyüttes

Szeptember 17-től változik az órarendünk és az áraink, még 15-én tudsz bérletet vásárolni régi áron!
Várunk szeretettel!