Rólunk - Body & Soul Jóga Stúdió

Rólunk

about_page_imgBemutatkozás

Szigetszentmiklós központjában csodálatos és csendes környezetben vár mindenkit a Body&Soul Jóga Stúdió. Harmonikus, modern elrendezéssel, prémium kategóriás eszközökkel, biztos szakmai háttérrel várjuk minden meglévő és leendő Tanítványainkat.

Mindenki vágyik egy olyan helyre, ahol számára megteremthető és megélhető az egyensúly, amely segít bennünket abban, hogy a mindennapokban helytálljunk. E szemlélet egészségtudatos életmódra ösztönöz testi-lelki szinten, ami elengedhetetlen egy hosszú, harmonikus, boldog Élethez.
Célunk az, hogy támogathassuk, segíthessük Tanítványainkat egy magasabb életminőség elérésében. Küldetésünknek érezzük azt, hogy a kitűzött cél megvalósításában biztos alapot nyújthassunk. Ennek érdekében cselekvésre, kitartásra ösztönözzük a hozzánk fordulókat. Minden irányból támogatjuk a kitűzött cél megvalósulását egy egészségesebb életmód, tudatosabb életvitel kialakításában.
Fontosnak tartottuk, hogy ezt a szemléletmódot a Stúdiónk kialakítása is tükrözze. Minőségi, környezetbarát tisztítószerek, méreganyag mentes falfesték használatával, szelektív hulladékgyűjtéssel óvjuk a környezetünket.
A Body&Soul Jóga Stúdió egy életforma lehetőségét kínálja fel, és ehhez különböző mozgásformákat nyújt, melyben mindenki megtalálhatja önmagát. Stúdiónk és oktatóink ebben igyekeznek segíteni a hozzánk érkező, megújulni vágyó vendégeknek.
Most Te következel, tarts Velünk és ismerd meg világunkat, találd meg Önmagad!
„Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.” (Gilbert S. Pierra)