Schwarzenberger Katalin - Body & Soul Jóga Stúdió

Schwarzenberger Katalin

Bemutatkozás

Schwarzenberger Katalin

Schwarzenberger Katalin vagyok, gyermek és felnőtt jóga oktató.

2015-óta jógázom, és az azóta eltelt idő során rengeteg pozitív változást hozott számomra a jóga. Fizikailag és lelkileg is egyensúlyban tart, és segít, hogy a hétköznapok eseményeit könnyebben dolgozzam fel.

A gyermeki lét örömét, játékosságát és mozgás igényét sokszor háttérbe szorítják a feladatok, amik egy iskolást terhelnek. Pedig az a gyermek, aki megélheti szabadon az élet felhőtlen oldalát, könnyebben fogja a feladatokat is teljesíteni. Óráimon a gyerekek a Jóga-Móka módszerével találkozhatnak, melyet Csíki Mariann hozott létre, hogy minél több gyermekhez eljuthasson a mozgás, fejlődésre gyakorolt jótékony hatása.

Mesés, játékos bevezetés ez a jógába, melyben a gyermek kalandokon keresztül, játszva épülhet

  • testileg,
  • lelkileg,
  • érzelmileg.

Megismerkedik a felnőtt jóga testtartások alapjaival, megtapasztalja a saját teste működését, javul a koncentrációja, erősödik az idegrendszere, oldódik a felhalmozódott feszültség. Mint anya és oktató szeretném, ha minél több gyermek megtapasztalhatná a jóga jótékony hatásait, és elmerülhetne önmaga megismerésében. Ebben nyújtok segítséget a vidám és önfeledt közösen eltöltött óráimon.