Házirend - Body & Soul Jóga Stúdió

Házirend

Jelen HÁZIREND mindenki számára kötelező, aki a Body and Soul Jóga & Mozgás Stúdió területére belép, a bent tartózkodás teljes ideje alatt. Jelen házirendet a belépéssel és az órákon történő részvétellel kifejezetten elfogadod, a Body and Soul Jóga & Mozgás Stúdió használatának ez elengedhetetlen feltétele.

Érkezz 10-15 perccel az óra előtt, hogy legyen időd az átöltözésre, a ráhangolódásra. Ha első alkalommal látogatsz meg minket, akkor kérlek számolj a felmérő lap kitöltési idejével is, ami kb. 3 perc.

Kérjük ne késs, mert az órák alatt a stúdiót zárjuk, hogy senki ne zavarja az órát, és az értékeitek biztonságban legyenek. Zárható értékmegőrzőbe értékeiteket el tudjátok zárni! A jógaórán csak a recepción történő bejelentkezés után lehet részt venni. Az órákról csak a relaxáció után lehet kijönni (kivéve: vészhelyzet).

Mit hozz magaddal, miben gyere? Kényelmes viseletben, amiben szabadon tudsz mozogni, törölköző. Jógaszőnyeget mi biztosítunk, de hozhatod is magaddal a tiédet is. Gymstick, hasburning és köredzés órára sportcipő használata kötelező.

A cipődet kérjük, vedd le az öltözőben!

Órára ne használj parfümöt, vagy erős illatú dezodort, izzadásgátlót vagy krémet.

Óra alatt nem tanácsos inni, viszont előtte és utána nagyon fontos a sok folyadék pótlása.

A jógaterembe ne hozz be mást a kulcson, törölközőn kívül! A jógaterembe tilos behozni: mobiltelefont, pénztárcát, táskát, vízzel teli poharat, bármilyen szúró-, vágó-, közbiztonságra veszélyes eszközt, tűz- és robbanásveszélyes dolgot és egyéb dolgokat!

A foglalkozások alatt kövesd az oktató utasításait, figyelj a légzésedre. Ha sérülésed, betegséged, vagy egyéb ide vágó testi-lelki gondod van azt jelezd a tanárnak óra előtt. Ha bármilyen változás történik az egészségedben, azt mindig közöld az adott Tanárral. Pl:várandósság, sérv, daganatos megbetegedések, érrendszeri betegségek, mentális problémák, gyógyszeres kezelés stb.  Az órán saját felelősségre veszel részt, ezért figyeld a tested jelzéseit és tudatosítsd magadban, hogy bármikor leállhatsz pihenni. Kövesd a Tanár instrukcióit, ha felszólítanak a gyakorlat befejezésére, azt meg is teszed. Vigyázz önmagad és társaid testi épségére! Az órákon mindenki saját felelősségére vesz részt. Ha nem kérsz igazítást valamelyik pózban, jelezd ezt az oktatónak! Habár minden Kedves Vendégünk esetében a legnagyobb gondossággal járunk el, egészségi állapotodért, annak változásáért, sérüléseidért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Értékekért nem vállalunk felelősséget.

Az eszközök rendeltetésszerű használata, állagmegóvása kötelező.

Az itt felejtett tárgyakat, értékeket, ruhákat stb. hónap végéig őrizzük, majd leselejtezzük. Ebből eredő minden károdért kizárjuk a felelősségünket.

A Body and Soul Jóga & Mozgás Stúdió teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a Stúdió területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, a stúdió aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után a Body and Soul Jóga & Mozgás Stúdió vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét – meghatározott időszakra, vagy végérvényesen – visszavonja, és/vagy a további belépést a Body and Soul Jóga & Mozgás Stúdióba megtagadja.

A Body and Soul Jóga & Mozgás Stúdió vendégei elfogadják, hogy róluk fénykép készüljön.

Ha ez mégis gondot okozna, kérlek jelezd felénk.

2016-09-09